2015-12-05

Publiceringsdatum: 2015-dec-05 09:46:57

Nu är första veckan i december avklarad med ömsom regn och ömsom snö.

Det kommer fram trevliga människor som vill prata och titta på det vi gör, och vi får ibland dessutom värdefull information om tex. vattenledningar, avstängningsventiler, kablar mm. vilket vi så klart är väldigt tacksamma för, men tyvärr finns det en baksida med detta, och det är olycksrisken pga. att ni inte upptäcks av våra maskin- och fordonsförare.

Se till att ni blir uppmärksammad av vår personal innan ni närmar er våra arbetsplatser och maskiner, om ni vill komma fram i något ärende.

Vi har krav på all vår personal att bära varselkläder på arbetsplatsen, och det är hel enkelt för att de ska synas bra oavsett väder eller ljusförhållanden.

Vi kan rekommendera en reflexväst, vilket för övrigt är bra även för er som i övrigt är ute efter vägen för att tex. rasta hunden, hämta posten i brevlådan en bit bort eller är ute på träningsrundan.

Det är ”svart som synden” där ute stora delar av dygnet nu, och utan reflexer syns man helt enkelt inte.

Vi byter som bekant trummor nu, och de betongringar som vi får upp hela lägger vi på upplag vid ”kollo” i första hand just nu.

Användningsområde för en beg. betongtrumma är bara begränsad av fantasin, och finns det någon som har intresse och behov av några ringar så går det bra att höra av sig till Rune Sundström eller mej så kommer vi säker överens om något! J

Planerade arbeten för V 50.

Vi fortsätter som vanligt med trumbyten med två maskingrupper och vi kommer även att sätta in skogsarbetare som ska röja bort ris mm. där vägen ska breddas.

Inom kort kommer vi sannolikt dessutom att komplettera med ytterligare maskinavverkning inom arbetsområdet, med de transporter som det för med sig.

Räkna med verksamhet efter hela vägens sträckning de kommande veckorna!

Med vänlig hälsning / BIN

Bengt Ivan Norberg

Platschef Mark och Anläggning

Besökasdress: Förrådsvägen 31, Umeå

Org. Nr: 556144-1428

Kaj Johansson Åkeri AB

Företagsvägen 7, 911 35 Vännäsby

Tel: +46702400042

Epost: bengt-ivan.norberg@kajs.se

www.kajs.se